Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Nebuďte tak submisivní. Možná pak pochopíte, že žádní "Nadlidé" nejsou. :-P

0 0
možnosti
AO

A32l81e63n72a 98O22u89z12k15á

15. 12. 2013 19:00

A já jsem asi mimoň, protože jsem nepochopila, kde a kdy ty nadlidi potkám :o kdo jsou? co jsou zač?

3 0
možnosti
PK

Měl bych Vám jako stařec tleskat, i protože - s nadsázkou - tahle země resp. doba není pro "starý". Ale ten článek je takové paušalizování. Daně celkem nemáme vyšší než vyspělejší Západ a věřte mi, že i na chudé musí být přísnost, ale spravedlivá, to je fakt.

1 0
možnosti
SB

Od studentky politologie tedy sedí ta ironie vůči údajným nadlidem!

Politologové se tváří, jako kdyby spolkli veškerou moudrost světa, ale nakonec neřeknou vůbec nic. Když se mělo dělit Československo, tak jeden "významný" politolog té doby (Jan Urban) byl ostře proti tomu, protože to prý přinese separatistické tendence: Rozpadne se Belgie, Velká Británie a Kanada (na francouzsky a anglicky mluvící část). Nebožka moje babička, prostá venkovská žena, která neuměla pořádně ani pravopis která celý život pracovala v závodní kuchyni jako obyčejná kuchařka, mnohem méně vybroušenými slovy říkala, že to žádný rozpad Velká Británie, Belgie nebo Kanady nepřinese. A pan profesor politologie tvrdil, že ano. Československo je rozpadlé už více než 20 let, ale Belgie, Velká Británie a Kanada dosud existují (na rozdíl od mé babičky). Obyčejná venkovská kuchařka odhadla situaci lépe než ten, kdo si hrál na vědce v pavědeckém oboru POLITOLOGIE.

Jděte se bodnout s takovými pavědami, jako je politologie, slečno! Politologů budeme mít tolik, že jimi budeme moci zahradit všechny řeky v ČR? ale nebudou lékaři, strojaři, elektrotechnici, překladatelé, kvalifikovaní dělníci. A přínos politologů nadále bude nulový. Ale tvářit se nadále budou jako znalci vší moudrosti světa!

6 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MK

Jistě, vy to musíte přece vědět, jednoho máte doma. Jmenuje se Mach, Petr Mach ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2120x
Vysokoškolská studentka oboru politologie a mezinárodní vztahy.