Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

jáša

10. 3. 2012 16:05
Zajimalo by mně,

jak jste přišla na to, že pravicový prezident by byl lepší než levicový.Vidím, že k tkzv. pravicí se hlásí samé jasnovidné osoby, které vědí vždy dopředu kdo bude horší , nebo lepší. Co se tyče touhy po lepším a poctivějším vládnutí , tak to nelze považovat za módní ideologii.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

10. 3. 2012 14:59
Víte,

nejen Vaše tragédie spočívá v tom, že vůbec netušíte, co vlastně hodnotíte. Ať jde o onen obsah té výjimky, jenž je takříkajíc prázdný nebo o činnost našeho prezidenta, jenž se prostě staví soustavně nad obě parlamentní komory a založil tradici velice zvláštního výkladu ústavu. Vydejchávat Klause bude tento stát ještě strašně dlouho. Tím spíše, že už má následovníky - viz Dobeš a Plzeň. Demokracie není jen prázdné slovo naplněné účelovými výklady. Pokud Vám ušlo, je důsledkem Klausova vytváření svébytného mocenského centra na Hradě už i dvojí zahraniční politika premiéra a jeho ministra zahraničí. Bohužel strašná síla lidí tu nabíhá Klausovým hrátkám, jež nejsou slučitelné se skutečnou demokraticky chápanou naší ústavou. Ostatně pravidla pro volbu nového prezidenta a právě činnost pana Klause dává tušit věci příští. Asi netušíte, že přímo volený slovenský prezident už také zklausovatěl, zaťal se ač on je alespoň odvolatelný.

0 0
možnosti
K

Kru.El

10. 3. 2012 14:23
EU chiméra

Ona vyjímka se bude schvalovat spolu s přístupovou smlouvou, ale nebude její součástí. Nedávno o ní jednal výbor EU a nějak se nedohodl, ale řeší to.

0 0
možnosti
N

nesmídolesa

10. 3. 2012 10:52
Dobrý

a karma. Jen bych moc nespoléhal na selský rozum většiny našich občanů. Vzpoměňte si jak s jejich rozumem zamávaly 30ti korunové poplatky.!!

1 0
možnosti
LV

baloun

10. 3. 2012 9:45
Divím se,

žeb už tady neběsní komando eurohujerů nad zkažeností dnešní mládeže.

Hezky napsáno, podepisuji,.

2 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2120x
Vysokoškolská studentka oboru politologie a mezinárodní vztahy.