Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

karma! autorce, ne Chrenkovi

2 0
možnosti
Foto

Pan Chrenek bohatne ze státních peněz. To ovšem neznamená, že by ve svých názorech na p.Schwarzenberga neměl pravdu.

3 0
možnosti
RF

A co morální profil, vážená dámo? Nelze proto zapomenou i různé vazby záhadného multimiliardáře T.Ch., že ano?:-/

"Ocelářský, mediální a zdravotnický magnát Tomáš Chrenek má velice blízko k bývalému ministru vnitra Ivanu Langerovi a do svých služeb najal i exministra obrany Martina Bartáka. Podle advokáta a publicisty Milana Hulíka takové angažmá narušuje podnikatelskou etiku a vyvolává podezření z klientelismu."

http://beta.parlamentnilisty.cz/zpravy/Advokat-se-vysmal-uvaham-miliardare-Chrenka-234429

0 1
možnosti
RF

;-D:-);-D

Andrejko, ač politicky značně naivní, jste docela hezká a také dost legrační. Ale na kariéru máte našlápnuto vcelku nadějně. Je to fešák.

1 1
možnosti
AK

Pokud si pod politikou predstavujete oblbnout lidi jako jste vy, a pak je okrast za jejich hlasiteho hykani, tak pak jsme my ostatni naivni..

0 1
možnosti
JH

J52a80n 38H91o77r36a

6. 6. 2013 19:16

Ani se mu nějak nedivím, že nasazuje na Janečka s Bernardem, oni nemají moc pochopení pro jím praktikovaný způsob podnikání, a možná by nám prostřednictvím Vás, slečno, mohl objasnit hospodaření v a.s. Moravia Energo, po které zůstala díra přes 4 miliardy, jeho spolupráci s Grossem, Romanem apod. Kdyby raději držel ústa...

2 0
možnosti
JS

S těmito názory rozhodně souhlasím, současná vláda má k pravici daleko. Jediné, v čem by se dalo nesouhlasit, je jeho hodnocení Fischera a Babiše, v tom bych byl trochu obezřetnější.

5 1
možnosti
Foto

Na tom, že ODS a TOP09 "hájí své osobní zájmy", principiálně není nic špatnýho. Každá strana hájí pochopitelně jen své osobní zájmy. Tím hlavním je vždy zájem získat co nejsilnější mandát ve volbách. V nich strana uspěje, pokud se s prezentací těch zájmů ztotožní veřejnost. Že to vyjmenované strany dělají "pseudopravicovými hesly", je možná pravda, jiné to zase dělají pseudolevicovými hesly. Každej svoje zájmy hájí jak umí a voličstvo, potažmo veřejnost, taky balamutí jak umí. Stejně jako pan Chenek, když zase ve "svém zájmu" pomohl křišťálovému Standovi vyprat pár desítek korupčních milionů. Na to jste se ho však, kupodivu, odvážná bloggerko, zeptat zapomněla.

2 1
možnosti
VD

U pana Chrenka mám zásadní problém jak s jeho spoluprací se Stanislavem Grossem, tak s tím, že podporuje členy KSČ. Je docela zvláštní, že Svobodní na jedné straně tvrdí, že jsou jediní proti komunismu, a na druhé straně dělají velmi přátelský rozhovor s Chrenkem, nebo nechají kandidovat členy KSČ Sigmunda a Važanského.

4 0
možnosti

"Svobodní na jedné straně tvrdí, že jsou jediní proti komunismu"

Zdroj? Toto jsem nikde nenašel.

"nechají kandidovat členy KSČ Sigmunda a Važanského"

Zdroj? Už někdo někde o těchto dvou pánech něco podobného psal (možná přímo vy, nevím), ale nepodařilo se mi to tvrzení ověřit. Proto se i zde ptám na zdroj.

0 1
možnosti
PK

P17a93v87e72l 94K51u43l69a

6. 6. 2013 17:16

Musim vas pochvalit. Je to jeste vetsi svanda nez dnesni rozhovor s dr.Rathem R^

5 3
možnosti
Foto

Vážená kolegyně, ten člověk si z vás udělal platformu pro své podivné názory, skutečně to stálo za zveřejnění na blogu? ;-D

5 6
možnosti
Foto

S jeho názory se ztotožňuji vážený kolego.:-P

6 4
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2120x
Vysokoškolská studentka oboru politologie a mezinárodní vztahy.