Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Důležité je, že skončila vláda neumětelů. Začalo to Topolánkem a skončilo Nečasem - dokázali rozorat daňovou soustavu, zvýšit zadlužení o 800 miliard, docílit nejvyšší nezaměstnanost od roku 1989. Nečasova vláda navíc generovala jednu kauzu za druhou, takže ministři se v ní střídali jak na kolotoči.

Jak je pro ekonomiku důležitá stabilita, ukázalo období vlád ČSSD - Zeman nastavil nějaká pravidla a priority a výsledkem bylo nastartování hospodářského růstu a postupný pokles nezaměstnanosti.

Pro současnou pravici by mělo být vysvobozením odchod do opozice - dostala by tím šanci na obrodu a hlavně zbavení se různých kmotrů a kariéristů.

0 0
možnosti
JN

Strana svobodných občanů je banda hlupáků vedených z pozadí tuneláři plivajících do obličejů pracujícím a slušným lidem. K této straně patří i Klaus a jeho tajemník Jakl - Klaus už má firmu o hodnotě 10,5 miliardy mimo jiného majetku... Podle jeho platu mi nevychází, že by k tomu mohl přijít jinak než nepoctivě na úkor ČR !

0 0
možnosti
Foto

Ach, to snad nemyslíte vážně. :-(

0 0
možnosti
JN

Václav Klaus je zločinec ! Jeho jméno budiž zatraceno.V

1 0
možnosti
JN

S tebou bych si i šel zaběhat a přitom bych ti vysvětlil, že se zde díváš na politiku jako by jsi žila v poctivé demokracii, bohužel to co je zde v našem systemu, je demokracie dosti pokřivená- Kapitalistická anarchie - kdo má peníze dělá si co chce... Kdo má moc bere si peníze od koho chce... Měla by jsi více zjišťovat informace mimo školu, pindy tvýho profesora a mimo mainstream. Vůbec se neřiď většinou,i tvůůj učitel se stovkou diplomů, může být namotanej jak 15ti letá panna ...

0 0
možnosti
RK

Jarouši. Ona se dívá na politiku především jako vysoce postavená členka Svobodných a zároveň jako přítelkyně samotného předsedy strany. Nevím jestli by šla s tebou běhat :-P

1 0
možnosti
RK

Nějaký primárky jsou mě ukradený, když vím jak se "propracoval" samotný předseda. ODS, poradce prezidenta, MERO....Rv

0 0
možnosti
Foto

P80e90t61r 79K67r68á64l

24. 8. 2013 18:20

Budou volit to, co je skladem. Mirku, nebo Mirka. Bylo by sice hezké, kdyby se zjevila strana vámi popisovaná, ale vzhledem k tomu, že nové strany nám nejdřív přinesly Au au Biomasu, Bursíka a ztrácející se Olgu a pak jsme nafasovali rovnou celý orloj obskurních postaviček v čele s Vítkem a Karolínou, nevidím to pro nováčky moc dobře.

0 0
možnosti
JN

neodsuzoval bych Úsvit - ono je potřeba zjistit si členy a jejich motivace - Úsvit má nejvíce příznivců zároveň nejméně členů - tím pádem je to pro voliče přehlednější a činy členů snadněji dohledatelné. http://okamura.blog.idnes.cz/ - pokud znám činy dané osoby, dokážu předpokládat jeho další činy - tj: Důvěřuj, ale prověřuj.

0 0
možnosti

M48í10l11a 34Š50u46l76a

24. 8. 2013 17:55

.. 70% voličů nechce nic slyšet o odpovědnosti k vlastnímu životu a vlastním rozhodnutím .. 20% voličů stále doufá, že ti, co o sobě tvrdí, že jsou pravice budou prosazovat pravicovou politiku .. 8% voličů dává svůj hlas v naději, že nové tváře, které nikdy neviděli a nic o nich neví, budou ti púraví .. 

.. no a 2% voličů volí Svobodné .. ale mělo by to být přesně naopak :-) ..

.. a karma R^ ..

0 0
možnosti
VH

Podle titulku jsem myslel, že text bude úvahou o demokracii, ale on je text výzvou k mobilizaci pravice. Řekl bych, že tentokrát to neklapne.

0 0
možnosti
MC

Máte pravdu.Ovšem obávám se, že ten cíl tratě je více než maratónem pro jednu generaci nedostižný. Výchova, vzdělání a prosazování pravicových hodnot je poctivé a morální. Pokud by si to lidé včas uvědomili mohla by to být trať pouze na půl maratón. Soudruzi a pravdoláskaři nás však vedou loupeživou stezkou, jejíž cílem je vždy nový začátek.

3 1
možnosti
ZM

Loupeživou stezkou nás vedla ODS a nově TOP 09.

2 2
možnosti
JK

J94i96ř86í 10K74o27z83a10k

24. 8. 2013 14:32

Dík za Vaše slova. Karma jako hrom!R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2120x
Vysokoškolská studentka oboru politologie a mezinárodní vztahy.