Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsem rád,, že máme takovou mládež, ve volbách nanečisto u středoškoláků dostali komunisté asi 4,5% hlasů. Výborně mladí.

2 0
možnosti

Parádní blog a zasloužená karma.Rv

1 0
možnosti

Sympatický výkon.

Jen trochu chybí logika, všeobecné znalosti a možná ekonomika.

Jinak výborná snaha, ale doufám, že to nemyslíte vážně.;-)

1 4
možnosti

Vy byste mělla ještě hodně dlouho a pilně studovat, pobrat něco ze života. Protože tohle jsou neskutečné bláboly a nesmysly, slečno.Rv

0 3
možnosti
Foto

Ano, pravici volí zhusta lidé sociálně slabí, kteří jsou ekonomicky na samém chvostu společnosti. Oni si svoji situaci uvědomují, chápou, že pravice prosazuje zájmy superboháčů a nikoli zájmy jejich. Levici však volit nechtějí, neboť dle médií by pak patřili k těm méně inteligentním. Proto si vymýšlejí podobné báchorky, jako autorka článku - to jim pomůže zdůvodnit stupidní a idiotské chování při volbách.

0 4
možnosti

Pane Matuško, už to přišlo a nezklamalo ;-D

0 0
možnosti
Foto

btw  - a ještě chvíli počkejte, pan Macek vám to vysvětlí

1 0
možnosti

Ad pravice: kdo profituje z bonusů na sociální a zdravotní pojištění a rovné daně?

Ad levice, není pravdou, že bohatí doplácejí do kapsy těm chudým. Ve skutečnosti o něco více bohatší doplacejí těm méně bohatším, aby  se omezila konkurence na trhu lidského kapítálu. Tedy zaměstnaní vyučení  dávají příspěvky na nezaměstnané vyučené, tím si zajišťují vyšší platy, zaměstnaní středoškoláci ... atd.

0 0
možnosti
Foto

Z rovné daně neprofituje nikdo, každý platí stejný díl, ale z většího výdělku se platí  v korunách samozřejmě víc než z menšího.

Bonus na pojištění jen zajišťuje, aby ten kdo vydělává hodně neplatil nemravně mnoho za služby, které nevyužije víc než ten kdo vydělává málo. A ta hranice, kdy už začne platit bonu je hoooodně vysoko.

0 0
možnosti

U nás levice i pravice rukou společnou a nerozdílnou přihrávají peníze řadových občanů finančnímu velkokapitálu.

Z toho se vymykají jen některé z těch stran, kterým k tomu zatím nebyla dána příležitost. Např. KSČM či DSSS.

Mnohé z těch nových stran, kterým zatím nebyla dána příležitost pomáhat bankám k zbohatnutí ždímáním do politického byznysu nezapojených lidí, už předem ve svých volebních programech deklarují, že to dělat budou, a s nadšením.

1 1
možnosti

Tento blog dokazuje špatnou úroveň našich škol, protože studentka či absolventka plodí bláboly. Např. solidní německá pravice CDU/CSU "řídí" stát s vyšším daňovým zatížením než je u nás - Sobotka by ho se svými "katastrofálními" návrhy jakž takž dohnal. Realita je daleko složitější než jednoduché teorie o nízkých daních a hodných kapitalistech.  Polehčující pro slečnu je, že před více jak 50 lety jsem také po "masáži" věřil, že až nám buržousti nebudou ujídat z talíře a všichni budou pracovat, tak je rozdrtíme raz dva.

3 3
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2120x
Vysokoškolská studentka oboru politologie a mezinárodní vztahy.