Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsou věci na které se můžete spolehnout.  Například v South parku vždy zabili Kennyho a v socialismu vždy chybí toaletní papír.   Naštěstí náš socialismus je proložen kapitalistickým způsobem výroby a obchodu tak,  aby toaleťák nechyběl.

0 0
možnosti

S autorkou článku naprosto souhlasím .. pěkně napsáno. 

Ještě bych to trochu rozvedl, doplnil o statistické údaje o cenách, mzdách, 

nezaměstnaných,  kurzu, HDP aj.  popř. o srovnání s podobnými případy ve světě..

0 0
možnosti

Milé děvče, 

psát o Venezuele a tamních problémech může být fajn zábava, 

ale pokud se chceš zabývat ekonomikou, tak napiš o té naší malé zemičce v které žiješ. Velice by mne zajímal názor vás mladých, jak si představujete řešit náš setrvalý hospodářský úpadek, rostoucí nezaměstnanost a zejména stále prohlubující díru dluhové zátěže. Jak si představujete další vývoj u nás i v EU. To by bylo pro čtenáře mnohem zajímavější, ale mnohem pracnější.;-)

0 0
možnosti

Nejsem děvče, ale odpovím. Na to jak řešit úpadek země celkem dlabu a státní dluh mě nezajímá. Pracuju tak, abych si sám vydělal a protože se mi to celkem daří, úpadek, ať už skutečný nebo fiktivní, se mě netýká. Na státní dluh jsem připravený a mám (resp. jako rodina máme) úspory na důchod tak, abychom se obešli i bez státního a neumřeli v chudobě. Samozřejmě, že ne jen v jedné měně ani ne jenom v penězích.

0 0
možnosti

No výborně. ČNB nás straší Japonskou deflací a Svobodní inflací ve Venezuele. Já se tak těším, až jednoho dne někdo přijde s tím, že sepíše národu jak to doopravdy vypadá v ČR. :-) Tedy jestli to někdo vůbec ví, nebo alespoň tuší.

0 0
možnosti

To je ale úplně jedno, jak to tu "vypadá". Sám přece nejlíp musíte vědět, jak se doopravdy máte ;-D

0 0
možnosti

Škoda, že to ještě nikdo neřekl lidem z ČNB :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2120x
Vysokoškolská studentka oboru politologie a mezinárodní vztahy.